Lezing 29 januari 2019: Het gezelschapsaquarium, een prachtige hobby

Categorie
Evenement Ciliata
Datum
dinsdag 29 januari 2019 20:00 - 23:00
Locatie
Speeltuinvereniging Slikkerveer - Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk, Nederland

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op:

dinsdag 29 januari 2019

in het gebouw van Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk

Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

De heer Leo Brand zal op deze ledenbijeenkomst een digitale lezing presenteren met de titel:

Het gezelschapsaquarium, een prachtige hobby

Een nieuw verenigingsjaar staat weer voor de deur. Aanvankelijk was het de bedoeling om deze maand de Algemene Jaarvergadering te houden, maar door diverse omstandigheden was dit op het laatste ogenblik niet haalbaar. Plan B. dus en dan ga je goede relaties benaderen.

Leo bracht de redding en gaat een lezing geven over het houden en verzorgen van een subtropisch gezelschapsaquarium. Dat het een heel mooie tak van onze veelzijdige hobby is staat vast maar toch mag men beslist niet onderschatten dat het op de juiste wijze verzorgen van een dergelijk aquarium veel meer werk en aandacht vraagt dan men van te voren inschat. Het bijhouden van de juiste watersamenstelling, het op tijd inkorten (toppen) van planten is een intensief werkje.

Maar ook zorgen dat er ruim voldoende levend voer aanwezig is kan een dagelijks werkje zijn. Echter, alles bij elkaar gezien is een aquarium, op de juiste wijze gehouden, een lust voor het oog. Met deze lezing probeert de spreker te laten zien wat de mogelijk- en onmogelijkheden zijn binnen deze bijzonder boeiende tak van onze hobby. Alle facetten krijgen aandacht, vanaf de bodem tot en met de aanschaf en plaatsing van planten en later ook de vissen. Met spreekwaterval en hobbyist Leo een aanrader dus.

Uw secretaris

 
 

Alle datums

  • dinsdag 29 januari 2019 20:00 - 23:00

Powered by iCagenda