Lezing 21 januari 2014: Repti Farm Stories

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de

LEDENBIJEENKOMST

die gehouden zal worden op:

DINSDAG 21 JANUARI 2014

in zaal "de Graaf van Ridderkerk" van uitgaanscentrum J. v.d. Graaf, Kievitsweg 107, Ridderkerk.

Zaal open 19:30 uur, aanvang 20:00 uur

De heer Hennie van Setten zal op deze ledenbijeenkomst een lezing presenteren met de titel:

REPTI FARM STORIES

We gaan 2014 op een bijzondere wijze van start. De heer Hennie van Setten, eigenaar van Repti Farm uit Ridderkerk, had het idee om voor zijn klanten een lezing te geven. Om de animo hiervoor te peilen werd een lijst in zijn winkel neergelegd waar inmiddels veel klanten op hebben ingetekend. Alleen het vinden van een geschikte locatie bleek voor hem een probleempje. Uw secretaris kwam dit ter ore en bood aan de lezing te geven op onze ledenbijeenkomst in onze locatie, waarop positief werd gereageerd.

Hennie is een echte Rotterdammer en weet zijn kennis en kunde op het gebied van het inrichten van terraria en het houden van de dieren op zijn geheel eigen wijze te verwoorden. We zullen zien dat hij van verzamelaar van allerhande reptielen, zich steeds meer ging specialiseren in het houden en kweken van Phelsuma’s (daggekko’s).

Ook veel andere dieren die in een terrarium gehouden kunnen worden zullen de revue passeren, waarbij zijn kennis en ervaringen over deze dieren met ons gedeeld zullen worden.

Het beloofd dus een druk bezochte en een zeer interessante avond te worden voor een ieder die meer wil weten over deze tak van de hobby.