Lezing 28 oktober 2014: Afrika

Op DINSDAG 28 oktober 2014 zullen Mark en Roel Molendijk op deze bijeenkomst een digitale lezing presenteren met de titel:

AFRIKA

Afgelopen januari hebben we samen met de heer Hennie van Setten, eigenaar van Repti-farm Ridderkerk, een lezing georganiseerd gericht op het droge terrarium. Gezien de enorm opkomst op die ledenbijeenkomst is toen het plan opgevat om dit in het najaar nog eens te organiseren.

Een klant van Hennie, Mark, heeft in Afrika enkele maanden stage gelopen en daar de nodige foto’s van natuur, dieren en bevolking gemaakt en enorm veel meegemaakt. Nu wil het toeval dat ons lid Roel Molendijk dit jaar in Namibië op vakantie is geweest en ook de nodige plaatjes geschoten heeft. Beide heren zijn met elkaar in contact gebracht en een lezing is samengesteld.

Het wordt geen olifanten kijken, maar we richten ons meer op de aan onze hobby gerelateerde dieren die daar aangetroffen zijn. Tevens zullen onderwateropnamen uit de Indische Ocean getoond worden. Het geheel wordt omlijst met belevenissen en ervaringen van de sprekers. Het beloofd dus een zeer interessante avond te worden voor een ieder die meer wil weten over dit continent en de veelzijdige natuur en bevolking. Is weer eens een totaal andere lezing dan u gewend bent.

Aanvang: 20:00 uur

Vanaf 19:30 bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie in het gebouw van:

Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX  Ridderkerk

Voor diegenen die vorige maand de nieuwe locatie nog niet bezocht hebben en het Tegelpad voor velen een onbekend "straatje" is tussen Willemstraat en Graaf Janstraat hebben we hieronder de locatie geprojecteerd vanaf de oude locatie (politiebureau) naar de nieuwe locatie. Is slechts 600 meter verder.