Uitslag huiskeuring 25 november 2014

Op DINSDAG 25 november 2014 zal de bondskeurmeester op deze bijeenkomst de presentatie verzorgen van de:

HUISKEURING 2014

Ook dit jaar was er gelukkig weer voldoende animo onder de leden om aan de huiskeuring mee te doen. De 9 deelnemers, onder wie 2 debutanten, waren samen goed voor 10 zeer gevarieerde inzendingen. De keurmeester nam uitgebreid de tijd tijdens de keuring en telkens weer ontstond er een gezellig en positief gesprek met de deelnemer over het te keuren vivarium.

Wat ons nu rest is de bespreking van de gekeurde vivaria, ondersteund door een door de keurmeester gemaakte presentatie, en de uitslag van deze onderlinge, sportieve competitie. Met wat passen meten is er een competitie in 3 categorieën tot stand gekomen. Het gaat dus weer bekers regenen!

Het bestuur en het barpersoneel zijn er klaar voor om er een gezellige avond van te maken, met een hapje en drankje en aansluitend de huisloterij waarin weer leuke prijzen te winnen zijn.

Het wordt dus een gezellige en leerzame ledenbijeenkomst met veel informatie voor de deelnemers, maar zeker ook voor de niet deelnemers, aan de huiskeuring.

De vraag wie verenigingskampioen wordt en wie onze vereniging gaan vertegenwoordigen in het Rayon en District zal pas aan het eind van de avond beantwoord zijn.

Leden en belangstellenden zijn van harte welkom. Tot ziens op 25 november!

Aanvang: 20:00 uur

Vanaf 19:30 bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie in het gebouw van:

Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX  Ridderkerk

Voor diegenen die vorige maand de nieuwe locatie nog niet bezocht hebben en het Tegelpad voor velen een onbekend "straatje" is tussen Willemstraat en Graaf Janstraat hebben we hieronder de locatie geprojecteerd vanaf de oude locatie (politiebureau) naar de nieuwe locatie. Is slechts 600 meter verder.