Lezing 16 december 2014: The Red Sea

Op DINSDAG 16 DECEMBER 2014 zal Peter Oranje op deze bijeenkomst een digitale lezing presenteren met de titel:

THE RED SEA

In deze donkere koude dagen voor het einde van het jaar biedt uw bestuur u, op kosten van de vereniging, een heerlijk uitstapje naar warmere oorden aan.

”The Red Sea” is een avondvullende PowerPoint presentatie waarin we de Rode Zee in al zijn mooie facetten zullen doornemen. Op deze avond zullen we uiteraard alle landen die grenzen aan de Rode Zee ook even aandoen. Verder zullen we meerdere zeer bekende wrakken, riffen en duiklocaties bezoeken, waar we het leven in de Rode Zee in al zijn pracht kunnen aanschouwen.

Uiteraard is er ook op deze avond weer ruimte voor uw vragen en discussies. Spreker heeft al 35 jaar professioneel met tropische zoet- en zeewater aquaria gewerkt. Ook heeft hij al meer dan 15 jaar professionele ervaring met Koi en is daardoor vele malen naar Japan geweest.

De vele warme hapjes die vorige maand in de pauze werden rondgedeeld bleken een bron van inspiratie te zijn voor één van de aanwezigen. Komende ledenbijeenkomst is ons toegezegd dat er weer een smakelijke verrassing zal zijn voor de aanwezigen.

Komt allen en laat u door de spreker en het lekkers verrassen.

Aanvang: 20:00 uur

Vanaf 19:30 bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie in het gebouw van:

Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX  Ridderkerk

Voor diegenen die vorige maand de nieuwe locatie nog niet bezocht hebben en het Tegelpad voor velen een onbekend "straatje" is tussen Willemstraat en Graaf Janstraat hebben we hieronder de locatie geprojecteerd vanaf de oude locatie (politiebureau) naar de nieuwe locatie. Is slechts 600 meter verder.