Uitnodiging uitslagavond Rayonkeuring 2014

Het Rayon Drechtsteden, een samenwerkingsverband van zeven bevriende verenigingen, De Paradijsvis Alblasserdam, De Zilver Tetra Schoonhoven, De Natuur In Huis Zwijndrecht, Ticto Hardinxveld-Giessendam, Scalare Dordrecht, Ciliata Ridderkerk en de Sumatraan Gorinchem, organiseert elk jaar een gezamenlijke wedstrijdkeuring: de Rayonkeuring. Deze keuring, waar de drie besten van de zeven aangesloten verenigingen aan meedoen, werd dit jaar uitgevoerd door bondskeurmeester Adrie van Holstein. De fotografie werd verzorgd door Arie van der Wolde, wat garant staat voor schitterende plaatjes van de gekeurde vivaria.

Op vrijdagavond 19 december 2014 zal de bondskeurmeester in een feestelijke sfeer de uitslag van de Rayonkeuring 2014 bekend maken. Onze zustervereniging De Paradijsvis uit Alblasserdam heeft dit jaar de eer de uitslagavond van de Rayonkeuring te organiseren.

Begonnen wordt met een PowerPoint presentatie met beknopt commentaar van de diverse vivaria, om vervolgens na enkele pauzes de klasseringen bekend te maken. Als afsluiting rest ons nog gezellig samenzijn.

Wij hopen vele van onze leden op deze uitslagavond in Alblasserdam te mogen begroeten. Het bestuur van De Paradijsvis, uw bestuur en vooral onze drie deelnemers, te weten Arie Alderliesten, Klazina Kooiman en Joey v. Antwerpen, zullen dit enorm waarderen.

Voor alle duidelijkheid de feiten op een rijtje:

Datum: vrijdagavond 19 december 2014
Plaats: Cultureel Centrum Landvast
Adres: Haven 4, Alblasserdam
Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Globaal programma van de avond:
20:00 Welkomstwoord door de voorzitters van AV De Paradijsvis en het Rayon Drechtsteden
20:10 Presentatie van de gekeurde vivaria met commentaar van bondskeurmeester Adrie van Holstein, bekendmaking van de door de deelnemers behaalde punten en uitreiking van de prijzen
22:30 Gelegenheid om gezellig na te beschouwen of te feesten
23:30 Afsluiting van de avond