Lezing 24 maart 2015: Waar komen uw vissen vandaan?

Op DINSDAG 24 MAART 2015 zal Hans Kiers op deze bijeenkomst een digitale lezing presenteren met de titel:

WAAR KOMEN UW VISSEN VANDAAN?

Misschien is het u nog niet opgevallen, maar sinds 1 maart hebben we een nieuw verenigingslogo. Ook hebben we de naam Ridderkerkse Aquariumvereniging Ciliata aangepast naar Ridderkerkse Aqua-Terravereniging Ciliata. Dit om aan te geven dat onze vereniging niet alleen voor de bezitters van aquaria en vijvers, maar ook voor de bezitters van droge en natte terraria veel te bieden heeft.

Als vereniging zijn we steeds op zoek naar nieuwe sprekers met bijzondere items. Zo las uw redacteur in het maandblad van de Westlandse Aquariumvereniging Azolla een leuk verslag van een lezing gebracht door dhr. Kiers. Deze is werkzaam bij de firma Ruinemans, één van de grootste siervishandels in Europa.

Hij gunt ons een kijkje in een keuken die normaal gesproken voor de meesten van ons gesloten blijft. Hij zal ons laten zien wat er allemaal aan voorafgaat voordat onze tropische vissen bij ons in het aquarium zwemmen. Ook zal hij ons de laatste nieuwe soorten laten zien. Vissen waarvan wij het bestaan waarschijnlijk niet eens weten.

Wederom een interessante lezing met een bijzonder onderwerp dat we niet dagelijks tegenkomen.

Aanvang: 20:00 uur

Vanaf 19:30 bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie in het gebouw van:

Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk

Voor diegenen die vorige maand de nieuwe locatie nog niet bezocht hebben en het Tegelpad voor velen een onbekend "straatje" is tussen Willemstraat en Graaf Janstraat hebben we hieronder de locatie geprojecteerd vanaf de oude locatie (politiebureau) naar de nieuwe locatie. Is slechts 600 meter verder.