Lezing 16 juni 2015: Aqua-Varia

Op DINSDAG 16 JUNI 2015 zal Leo Brand op deze bijeenkomst een digitale lezing presenteren met de titel:

AQUA-VARIA

Aquarianen zijn mensen uit alle windstreken en hebben over het algemeen een behoorlijke kennis van hun vissen en planten. De één houdt van een aquarium met allerlei kleine visjes en mooie planten, het zogenaamde gezelschapsaquarium.

Een ander wil liever een speciaal aquarium met daarin bijvoorbeeld alleen maar levendbarende visjes of labyrintvissen. Ook het houden van killi’s is geliefde hobby.

Voor wie dit allemaal te klein is zijn er natuurlijk ook aquaria mogelijk met Cichliden van werkelijk alle werelddelen. Grote en kleine soorten te kust en te keur en natuurlijk ook hier weer volop keuzes uit bijvoorbeeld het Maliwimeer, het Tanganyikameer of uit Zuid Amerika, de Rio Grande, de Amazone en nog vele andere opties. Voor wie ook dit alles nog niet genoeg is, die kunnen het wat zouter aanpakken met werkelijk een kleurenpracht van schitterende mogelijkheden in een zeewateraquarium.

Kortom onze hobby kent vele varianten en over al deze keuzemogelijkheden gaat deze lezing. We beginnen met het tropisch gezelschapaquarium, na de pauze vervolgen we met tal van Cichlidenaquaria en eindigen deze lezing met een aantal zeewateraquaria. Een lezing over alle facetten van onze mooie aquariumhobby en…. voor een ieder wat wils. Echt een Aqua-Varia.

Aanvang: 20:00 uur

Vanaf 19:30 bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie in het gebouw van:

Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk

Voor diegenen die vorige maand de nieuwe locatie nog niet bezocht hebben en het Tegelpad voor velen een onbekend "straatje" is tussen Willemstraat en Graaf Janstraat hebben we hieronder de locatie geprojecteerd vanaf de oude locatie (politiebureau) naar de nieuwe locatie. Is slechts 600 meter verder.