Filmavond: 27 oktober 2016

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op:

DINSDAG 27 OKTOBER 2015

in het gebouw van Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk

Geen spreker deze ledenbijeenkomst, maar een door uw eigen bestuur georganiseerde:

GEVARIEERDE FILMAVOND

Eigenlijk stond op deze ledenbijeenkomst wederom de al eerder uitgestelde presentatie en bespreking van de schouw gepland, maar door onverwachte persoonlijke situaties in combinatie met onvoorziene werkzaamheden van uw secretaris, tevens schouwmeester, is de schouw dit jaar niet gerealiseerd kunnen worden. Waarvoor excuses.

Mede gezien ook het feit dat in november de uitslag van de huiskeuring gepland staat, zou er tweemaal achter elkaar een bespreking van waarschijnlijk dezelfde vivaria geen toegevoegde waarde hebben voor onze kennisverrijking.

Bestuurslid Roel Molendijk stelde voor om dan een filmavond te organiseren. Is weer eens wat anders dan de gebruikelijke lezingen. Prima idee dat ingevuld gaat worden door bestuurslid Mischa Heusschen, die beschikt over een rijke verzameling op onze hobby gerichte DVD’s. Bij het ter perse gaan van deze uitgave van Ciliata Nieuws is nog niet precies bekend welke DVD’s vertoond worden, maar zit er in ieder geval een mooie bij over het leven op de tropische riffen.

Wij zorgen weer voor wat lekkers op tafel tijdens de vertoning en in de pauze. Wij rekenen op uw aanwezigheid.