Lezing 24 september 2013: Beelden van een veelzijdige hobby

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op dinsdag 24 september 2013 in zaal "de Graaf van Ridderkerk" van uitgaanscentrum J. v.d. Graaf, Kievitsweg 107, Ridderkerk.

De heer W.A. Tomey zal op deze ledenbijeenkomst een digitale lezing presenteren met de titel: 

BEELDEN VAN EEN VEELZIJDIGE HOBBY 

Voor de meeste van ons zit de vakantie er op en is de routine van alledag ingegaan. Ook wij als vereniging pikken de draad weer op. We gaan wederom een huiskeuring organiseren en zullen er alles aan doen om deze nu wel door te laten gaan. Gedurende de zomerstop is er hard gewerkt aan een vernieuwde website en het resultaat mag er wezen. We zijn weer online en hoe. Ook gaan we in het najaar ons sterk maken om nieuwe leden te werven. Kortom Ciliata bruist weer van energie.

Voor de komende ledenbijeenkomst hebben we een interessante lezing van Willem Tomey kunnen boeken. Deze lezing bestrijkt het hele pallet van onze hobby en de vele onderwerpen die daarbij ter sprake komen. Er is dus voor zowel de aquariaan als voor de liefhebber van het paludarium en terrarium veel te genieten en te leren.

Willem Tomey is regelmatig te gast geweest bij Ciliata en heeft daar zijn publiek altijd intens geboeid met zijn fabelachtige lezingen. Fantastisch beeldmateriaal en een gedreven en zeer ter zake kundige spreker staan garant voor een toplezing die wij u alleen maar van harte kunnen aanbevelen. Je moet er bij geweest zijn om er van te kunnen verhalen. 

Het bestuur