Lezing 24 mei 2016: West-Maleisië

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op:

DINSDAG 24 MEI 2016

in het gebouw van Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk

Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

De heer Jan van der Heijden zal op deze ledenbijeenkomst een lezing presenteren met de titel:

WEST-MALEISIЁ

Aanvankelijk stond een filmavond gepland voor deze avond, maar de beschikbaarheid van enkele hobby gerelateerde films was bij het verschijnen van dit clubblad onzeker. Daarom overgeschakeld op plan B.

Jan van der Heijden had op deze datum tijd en is geen onbekende bij Ciliata. Hij heeft al enkele malen eerder bij onze vereniging boeiende reisverslagen getoond die hij samen met zijn vrouw gemaakt heeft en die onze hobby in alle facetten onder de aandacht bracht.

We reizen nu van de westkust naar de oostkust, waarbij we beelden getoond worden van Kuala Lumpur met zijn grote aquarium, de vogelvallei en orchideeëntuin, opnames van Tamana Negara, één van de oudste bosgebieden (130 miljoen jaar) van de wereld. Vervolgens reizen we naar de oostkust met een boottrip over de Cheratin rivier. Na de pauze gaan we via de Cemarong watervallen langs de oostkust naar Perhentian eiland, met zijn prachtige onderwaterwereld en tropische bossen. Dit is een unieke gelegenheid om de diverse biotopen en de daar levende dieren te aanschouwen.

Wederom een voordracht om te genieten van wat de natuur ons biedt op ons hobby gebied.