Bespreking Schouw 21 juni 2016

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op:

DINSDAG 21 JUNI 2016

in het gebouw van Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk

Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

Het schouwteam, bestaande uit fotograaf Roel en schouwmeester Jan, zal op deze ledenbijeenkomst een digitale presentatie geven met als titel:

BESPREKING SCHOUW 2016

Het spande er dit jaar om of de schouw wel op tijd gerealiseerd kon worden, maar door veel improvisatie en met wat nachtwerk is de schouw 2016 toch gerealiseerd.

Roel en Jan zullen u op deze avond aan de hand van een zeer leerzame Power Point presentatie rondleiden langs de ter schouwing aangeboden aquaria.

We kunnen u verklappen dat we bij sommige deelnemers verrast waren over de kwaliteit van het te schouwen aquarium. We hopen dan ook dat deze mensen in het najaar aan de huiskeuring meedoen, want daardoor zal deze sportieve competitie alleen maar spannender en interessanter worden. De bespreking van de aquaria is niet alleen voor de deelnemers belangrijk. Voor veel liefhebbers kan de bespreking een oplossing aandragen voor de vele, vaak kleine, probleempjes waar ze mee worstelen. Er valt dus voor een ieder veel te zien en te leren.

Het schouwteam staat te popelen om hun bevindingen op de komende ledenbijeenkomst met u te delen en ziet uw komst dan ook met belangstelling tegemoet.