Huiskeuring 22 november 2016

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op:

DINSDAG 22 NOVEMBER 2016

in het gebouw van Speeltuinvereniging Slikkerveer
Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk

Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

De bondskeurmeester zal op deze ledenbijeenkomst de presentatie verzorgen van:

UITSLAG HUISKEURING 2016

Ook dit jaar was er voldoende animo onder de leden om aan de huiskeuring mee te doen. De 8 deelnemers, onder wie 1 debutant, waren samen goed voor zeer gevarieerde inzendingen. Aanvankelijk zou keurmeester Jeroen Bastiaanse deze keuring uitvoeren, maar helaas had hij op de geplande uitslagavond andere verplichtingen. De uitslagavond verzetten naar een andere datum bleek ook niet mogelijk, omdat het gebouw verhuurd was aan een andere partij. Gelukkig was keurmeester Adrie van Holstein bereid Ciliata en uw secretaris uit de brand te helpen.

Wat ons nu rest is de bespreking van de gekeurde vivaria, ondersteund door een door de keurmeester gemaakte presentatie, en de uitslag van deze onderlinge sportieve competitie. Met wat passen en meten is er een competitie in 3 categorieën tot stand gekomen.

Het wordt een gezellige en leerzame ledenbijeenkomst met veel informatie. De vraag wie verenigingskampioen wordt en wie onze vereniging gaan vertegenwoordigen in het District zal pas aan het eind van de avond beantwoord zijn.

De deelnemers, de keurmeester en bestuur zien uw komst met belangstelling tegemoet.