Ledenavond 18 april 2017

DINSDAG 18 APRIL 2017

 

in het gebouw van Speeltuinvereniging Slikkerveer, Tegelpad 1, 2983 EX, Ridderkerk.

De heer Albert Sanderse zal op deze ledenbijeenkomst een digitale lezing presenteren met de titel:

 

HET FASCINEREND AQUARIUM VAN NU

 

De heer Albert Sanderse is binnen onze vereniging geen onbekende. Sinds de heroprichting van Ciliata in 1971 is hij al vele malen onze gastspreker geweest. Zijn manier van vertellen doet denken aan een sprookjesverteller. Gedreven, mystiek, meeslepend en met een sterke verhaallijn.

 

Echter sprookjes vertelt hij niet. Hij neemt ons mee in de fascinerende en wondere wereld die onze hobby omvat. We gaan diverse schitterend ingerichte aquaria bewonderen. Ook de toegepaste techniek zal niet onbesproken blijven. Bijzondere technische snufjes worden vertoond. Ook de bewoners van de getoonde aquaria zullen uitgebreid besproken worden. Zijn grote passie voor microscopische opnamen van al wat leeft en groeit in ons aquarium zal ook in deze lezing aan bod komen.

 

Al het voorgaande wordt met een boeiend gesprek aan elkaar geregen tot een parelketting van schoonheden, zoals hij zelf omschrijft.

 

Al met al weer een ledenbijeenkomst waar kwaliteit en kennis vergaren voorop staat en aan u om daar gebruik van te maken. We zien u graag op de komende ledenbijeenkomst.