Uitslag Districtskeuring 2018

Categorie
Evenement Ciliata
Datum
2018-03-17 20:00 - 23:00
Locatie
Speeltuinvereniging Slikkerveer - Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk, Nederland

Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

Ciliata heeft voor het District Zuid Holland Zuid de uitvoering van de vijver- en vivariumkeuring en de organisatie van de uitslagavond van de Districtskeuring Z.H.Z. 2017/2018 op zich genomen. De keuringen van de vijvers afgelopen zomer en de vivaria afgelopen januari en februari liggen intussen ver achter ons en wat ons rest is de digitale presentatie met een toelichting van bondskeurmeesters R. v. Brakel en B. Rozier en de uitslag van de behaalde resultaten per categorie. Het is ons dan ook een genoegen u te mogen uitnodigen voor deze slotmanifestatie, die in een feestelijke sfeer zal gaan plaatsvinden op zaterdagavond 17 maart 2018 in het gebouw van de Speeltuinvereniging Slikkerveer. Het programma ziet er globaal als volgt uit:

  • 19:30 uur zaal open
  • 20:00 uur opening
  • 20:05 uur presentatie van de gekeurde vijvers en vivaria met commentaar van beide bondskeurmeesters, gevolgd door de bekendmaking van de door de deelnemers behaalde punten en uitreiking van de prijzen. Tussen de bedrijven door zijn er diverse pauzes, zodat er voldoende gelegenheid is voor een drankje en een praatje
  • 23:00 uur afsluiting officiĆ«le programma met ruimte voor en gezellig samenzijn nadien.

Onze leden Klazina Kooiman, Joey van Antwerpen, Chris Noorlander en nieuwkomer op dit podium Ed Kooreman hebben Ciliata in deze keuring vertegenwoordigd. Gezien de fraaie resultaten die Ciliata de afgelopen jaren bij de districtskeuringen behaald heeft, is de druk op de schouders van onze deelnemers weer enorm. De concurrentie zit niet stil om ons af te troeven, wat de kwaliteit van het aangebodene alleen maar ten goede komt. De uitslag belooft dus een spannend gebeuren te worden.

We weten het zeker dat onze deelnemers het enorm leuk zouden vinden en zeer waarderen, wanneer veel van onze leden met hun aanhang ook op deze gezellige en tevens leerzame avond aanwezig zouden zijn.

Bestuur en organisatie Districtskeuring Z.H.Z. 2017/2018

 
 

Alle datums

  • 2018-03-17 20:00 - 23:00

Powered by iCagenda