Lezing 17 april 2018: Nicaragua

Categorie
Evenement Ciliata
Datum
2018-04-17 20:00 - 23:00
Locatie
Speeltuinvereniging Slikkerveer - Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk, Nederland

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op:

dinsdag 17 april 2018

in het gebouw van de Speeltuinvereniging Slikkerveer, Tegelpad 1 in Ridderkerk.

Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

De heer Jan van der Heijden zal op deze ledenbijeenkomst een lezing presenteren met de titel:

Nicaragua

De Algemene Jaarvergadering 2018 ligt weer achter ons. De voorzittershamer is overgedragen aan Jeffrey en Cees zal komende ledenbijeenkomst formeel afscheid nemen van de leden als voorzitter. Het zou leuk zijn wanneer er zoveel mogelijk leden aanwezig zijn om afscheid te nemen van een bestuurder die zich ruim 30 jaar voor Ciliata heeft ingezet.

Op komende ledenbijeenkomst worden we meegenomen op een tocht door Nicaragua. We verblijven op een koffieplantage waar in de omgeving een grote diversiteit aan flora en fauna werd vastgelegd, waaronder diverse soorten roodoogmakikikkers. De volgende stop is een verblijf aan het Apoyo meer, een ingestorte vulkaankrater met zowel in het water als langs de kraterwanden een rijk dierenleven. In het meer leven enkele endemische Cichliden soorten. In het volgende verblijf maken we per boot diverse uitstapjes in een reservaat en langs de oevers van de zijriviertjes. De laatste stop is een klein eilandje voor de kust in de Caribische zee. Hier maken we onderwater opnames.

Kortom een "reis" voor alle natuurliefhebbers, want naast vissen, komen natuurlijk ook de reptielen en amfibieƫn, maar ook allerlei andere, bijzondere dieren, vogels, insecten, planten en bloemen, ruimschoots aan bod.

Jan van der Tuin

 
 

Alle datums

  • 2018-04-17 20:00 - 23:00

Powered by iCagenda