Lezing 22 mei 2018: Nooit meer kardinalen

Categorie
Evenement Ciliata
Datum
2018-05-22 20:00 - 23:00
Locatie
Speeltuinvereniging Slikkerveer - Tegelpad 1
2983 EX Ridderkerk, Nederland

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op:

dinsdag 22 mei 2018

in het gebouw van de Speeltuinvereniging Slikkerveer, Tegelpad 1 in Ridderkerk.

Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

De heer Hans Kiers zal op deze ledenbijeenkomst een lezing presenteren met de titel:

Nicaragua

Als bestuur zijn we steeds op zoek naar sprekers met bijzondere items. Mensen die iets nieuws kunnen brengen voor onze leden. Een hele uitdaging die we ons zelf opleggen en vaak soms veel energie vergt. Gebruik makend van ons netwerk aan contacten en het doorpluizen van vele clubbladen en websites van andere verenigingen levert soms het beoogde resultaat op. In 2015 hadden we Hans ook al te gast n.a.v. een stukje in het maandblad van Azolla, Westland. Hans is werkzaam bij de firma Ruinemans, één van de grootste siervishandels in Europa en ziet de nieuwste importen voorbij komen en is het kind in de snoepwinkel. Intussen is Hans binnen de NBAT ook wat bekender geworden en heeft zich ontpopt als verenigingskeurmeester en is meer actief geworden als spreker.

Uiteraard gaat het in deze lezing over diverse leuke en nieuwe visjes, maar om het niet teveel een opsomming van diverse soorten te laten worden, zullen er voor de afwisseling ook vivaria te zien zijn waar sommige van deze vissen in te zien zijn.

Hoewel kardinalen ook in zijn ogen één van de mooiste aquariumvissen zijn, hoopt Hans, door andere nieuwe vissen voor de lens te brengen, er een interessante avond van te maken, Wellicht doet u leuke ideeën op voor een ander visbestand in uw aquarium. Komt en laat u verrassen.

Jan van der Tuin

 
 

Alle datums

  • 2018-05-22 20:00 - 23:00

Powered by iCagenda