Lezing 19 juni 2018: Op weg naar keuren

Categorie
Evenement Ciliata
Datum
2018-06-19 20:00 - 23:00

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op:

dinsdag 19 juni 2018

in het gebouw van de Speeltuinvereniging Slikkerveer, Tegelpad 1 in Ridderkerk.

Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

De heer Theo Verheij zal op deze ledenbijeenkomst een lezing presenteren met de titel:

Op weg naar keuren

Voor deze avond stond de presentatie van de schouw op het programma. Helaas was het aantal aanmeldingen om uiteenlopende redenen van de beoogde deelnemers te laag om een avondvullend programma te realiseren.

Komende ledenbijeenkomst kunnen we een spiksplinternieuwe lezing bewonderen die de oorspronkelijke lading van deze avond volledig dekt. Veel leden en vooral de nieuwe leden die helemaal geen ervaring hebben met de huiskeuring, vinden het nog steeds een beetje eng dat een keurmeester bij hun bak komt kijken. Dat is nergens voor nodig. Die keurmeester is ook een hobbyist en geeft je juist adviezen om je bak nog mooier maken en hoe je een beter milieu voor je vissen en beplanting kan bereiken. We zien hoe diverse speciaal aquaria en gezelschapsaquaria zich in de loop van de jaren positief ontwikkelen.

Ook is uw redactie heel erg blij met inspanningen van diverse leden om een stukje te schrijven over hun belevenissen en ervaringen in onze hobby. Een artikel hoeft niet hoogdravend te zijn en de redactie kan de artikelen met feiteninformatie aanvullen en opfleuren met het nodige beeldmateriaal. U legt de basis. Uw artikel zien we graag tegemoet op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jan van der Tuin

 
 

Alle datums

  • 2018-06-19 20:00 - 23:00

Powered by iCagenda