Uitslag Huiskeuring 2013

Op dinsdag 26 november 2013 is de uitslag van de Huiskeuring 2013. Dan zal bekend gemaakt worden wie Ciliata mag vertegenwoordigen bij de Districtskeuring en de Rayonkeuring.

Op deze gezellige avond zal bondskeurmeester Adrie van Holstein het woord voeren en zal in woord en beeld de trots van de deelnemende leden besproken worden.

Deelnemers, leden en andere belangstellenden zijn allen van harte welkom op dinsdag 26 november 2013 vanaf 19:30 uur (aanvang 20:00 uur) bij Uitgaanscentrum Jaap van der Graaf, Kievitsweg 107 in Ridderkerk.

In tegenstelling tot vorig jaar was er dit jaar gelukkig weer voldoende animo onder de leden om aan de huiskeuring mee te doen. De 8 deelnemers waren samen goed voor 9 zeer gevarieerde inzendingen. De keurmeester nam uitgebreid de tijd tijdens de keuring en telkens weer ontstond er een gezellig en positief gesprek met de deelnemer over het te keuren vivarium.

Wat ons nu rest is de bespreking van de gekeurde vivaria, ondersteund door een door de keurmeester gemaakte presentatie, en de uitslag van deze onderlinge sportieve competitie. Met wat passen meten is er een competitie in 3 categorieën tot stand gekomen. Het gaat dus bekers regenen.

Het wordt dus een gezellige en leerzame ledenbijeenkomst met veel informatie voor de deelnemers aan de huiskeuring, maar zeker ook voor de niet deelnemers. De vraag wie verenigingskampioen wordt en wie onze verenging gaan vertegenwoordigen in het Rayon en District zal pas aan het eind van de avond beantwoord zijn.

De deelnemers, de keurmeester en bestuur zien uw komst met belangstelling tegemoet.

Het bestuur